Binance ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων κριτική [Greece]

Binance ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων
Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance

Πληροφορίες για το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance για Ελλάδα:


Το Binance είναι ένα δημοφιλές ανταλλακτήριο κρυπτονομίσματος.
Το οποίο ξεκίνησε στην Κίνα. Στην συνέχεια, μετέφερε την έδρα του, στη φιλική προς τα κρυπτονομίσματα νήσο της Μάλτας, χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το Binance είναι δημοφιλές για υπηρεσίες σε ανταλλαγή, Crypto to Crypto νομίσματα.
Το ανταλλακτήριο Binance ουσιαστικά απογειώθηκε στην τεράστια άνοδο των κρυπτονομισμάτων πού έγινε το 2017. Με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Διαβάστε πως να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στον οδηγό αγοράς κρυπτονομισμάτων για το ανταλλακτήριο Binance.

Διεύθυνση Ιστού: Binance

Μητρική Εταιρεία: Binance Holding

Υποστήριξη επικοινωνίας: zendesk

Τύποι μεταφοράς: Τραπεζική μεταφορά, Πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, Crypto Transfer

Κύρια τοποθεσία: Cayman Islands

Υποστηριζόμενο fiat: Τα πιο γνωστά και δημοφιλή 

 Ημερήσιος όγκος [Μέσος]: 5,457,309 BTC

Υποστηριζόμενα ζεύγη κρυπτονομισμάτων: 591

Διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά: Ναι

Έχει token: Binance Coin BNB

Είναι αποκεντρωμένο: Ναι

Τέλη: Πολύ χαμηλά [τα χαμηλότερα της αγοράς]


Το crypto ανταλλακτήριο Binance ποια Cryptocurrencies υποστηρίζει:

Το Binance έχει συχνά επαινεθεί για την ευρεία ποικιλία των Cryptocurrencies που υποστηρίζει.
Οι traders μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα αυτή, για πολλαπλά ψηφιακά νομίσματα. Συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των:

 • Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold,
 • Ethereum, Ethereum Classic,
 • EOS, Dash,
 • LiteCoin,
 • NEO,
 • GAS,
 • Zcash,
 • Dash, Ripple και άλλα.

* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει


Το crypto-ανταλλακτήριο Binance είναι ασφαλές και αξιόπιστο;

Αν και η Binance είναι ένα από τα νεότερα χρηματιστήρια κρυπτονομίσματος που διατίθενται στην αγορά, κατάφερε γρήγορα να αποκτήσει υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης από τους χρήστες του ψηφιακού νομίσματος.

Διατίθεται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων [Two-factor authentication] και η πλατφόρμα προσφέρει αρχιτεκτονική συστήματος, πολλαπλών επιπέδων.

Στο ανταλλακτήριο Binance, βασίζονται μόνο στις τελευταίες τεχνολογίες για τη διατήρηση της καλύτερης ακεραιότητας της κάθε συναλλαγής. Και του κάθε λογαριασμού.

Αυτές οι νέες τεχνολογίες, βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) για την αναγνώριση και της ταυτότητας του προσώπου. Ακόμη και λύσεις ανάλυσης δεδομένων χρησιμοποιούνται, για την παρακολούθηση κάθε κίνησης στην πλατφόρμα.

Επομένως, είναι εύκολο να βρουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα και να ζητήσουν εγκληματολογική έρευνα στον κυβερνοχώρο.

Κατά την έρευνα αυτή, οι ειδικοί εργάζονται για να εντοπίσουν τυχόν προσπάθειες εισβολής, στην πλατφόρμα. Εάν υπήρχουν προσπάθειες παραβίασης, λαμβάνονται αμέσως τα κατάλληλα μέτρα για την αποτυχία των εισβολέων.

Το Binance διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης κινδύνου. Αυτό το σύστημα υψηλής τεχνολογίας είναι αρκετά αποτελεσματικό για να αναλύει κάθε ασυνήθιστη κίνηση στον ιστότοπο. Το σύστημά τους ψάχνει συνεχώς για ύποπτες δραστηριότητες και παράτυπες συναλλαγές, οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να το παραβιάσετε.

Χακάρισμα Binance:

Στις αρχές Μαΐου 2019, το Binance υπέστη τον πρώτο Hack του:

Χάκερς κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση και να παρακάμψουν ορισμένα από τα μέτρα ασφαλείας του ανταλλακτηρίου. Χρησιμοποιώντας βασικές πληροφορίες χρήστη, συμπεριλαμβανομένων κλειδιών API, που χρησιμοποιούνται από πρακτορεία trading και διαχειριστές χαρτοφυλακίου τρίτων.

Κατάφεραν να αποσύρουν και να κλέψουν, κρυπτονομίσματα αξίας άνω των 40 εκατομμυρίων δολαρίων από το ανταλλακτήριο Binance.

Όμως η Binance, αποφάσισε να καλύψει πλήρως αυτές τις ζημίες. Χρησιμοποιώντας το ταμείο ασφαλείας “SAFU“. Τους αποπλήρωσε όλους τους χρήστες για τις ζημίες που υπέστησαν.

Το γεγονός ότι το ανταλλακτήριο Binance κάλυψε αυτές τις απώλειες, μας δίνει περισσότερη εμπιστοσύνη στην ειλικρίνεια και την ακεραιότητά του. Επίσης υπογραμμίζει και το γεγονός ότι, πρέπει να ακολουθείτε τις βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας. Και να κρατάτε μόνο μικρές ποσότητες κρύπτο-νομισμάτων στις trading συναλλαγές σας.

Χρησιμοποιήστε πορτοφόλια Hardware wallets. Για να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας με ασφάλεια. Καθώς φαίνεται ότι ακόμα και τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια cryptocoin, δεν είναι απρόσβλητα από τέτοιου είδους επιθέσεις.

Σας συνιστούμε να μην κάνετε ποτέ κλικ σε συνδέσεις από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Twitter, Telegram κ.λπ.

Το Ταμείο Ασφαλούς Ενεργητικού για Χρήστες (SAFU) υπόσχεται Δέσμευση Ασφάλειας


Στην Binance, η ομάδα υποστήριξης πελατών διασφαλίζει ότι κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί την ανταλλαγή του προστατεύεται από χάκερ, ακόμη και στις πιο απίθανες καταστάσεις. Τον Ιούλιο του 2018, δημιούργησαν το Secure Asset Fund για χρήστες (SAFU) για την κατανομή του 10% των τελών συναλλαγής για την παροχή ασφάλισης σε οποιαδήποτε πιθανή παραβίαση.

* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει


Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance είναι ένα από καλύτερα και κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομίσματος;

Για crypto-traders και λάτρεις των cryptocoin, που επιθυμούν να αγοράσουν και να πωλήσουν σε μεγάλη ποικιλία κρυπτονομίσματα σε χαμηλές τιμές, το Binance έχει δείξει ότι μπορεί να τους εξυπηρετήσει πολύ καλά.

Πλεονεκτήματα Binance:

Μερικά από τα πλεονεκτήματα και καθοριστικά χαρακτηριστικά του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Binance είναι:

 • H καινοτομία του και η υψηλης ποιότητα σύνθετης κρυπτονγράφησης.
 • Με δυνατότητα αγοράς Bitcoin και Altcoin, για περισσότερα από 45 κρυπτονομίσματα.
 • Δικό του κρυπτονόμισμα: Το Binance Coin (BNB), το Binance Futures και με έως 125πλάσια μόχλευση.
 • Το μελλοντικό του όραμα, για έναν αποκεντρωμένο και αυτόνομο οργανισμό στο προσεχές μέλλον.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα όπως είπαμε για το Binance ως crypro-Exchange, είναι ότι διαθέτει το δικό του κρυπτονόμισμα. Το Binance Coin. Το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομήσουν μεγάλα ποσά από τις αγοραίες τιμές.

Μειονεκτήματα Binance:

Αν και η πλατφόρμα είναι ικανή να διεκπεραιώνει μεγάλο όγκο συναλλαγών χωρίς να υφίσταται σημαντική επιβράδυνση στους χρόνους συναλλαγών, αντιμετωπίζει κατά καιρούς προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των απρόβλεπτων συνθηκών συντήρησης και ασφάλειας. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει μια από τις σημαντικότερες πλατφόρμες ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Tο Binance είναι αναμφίβολα το κορυφαίο Cryptocurrency Exchange και προσφέρει εξαιρετικές τιμές και απίστευτη υποστήριξη για το ψηφιακό νόμισμα. Το πιθανότερο είναι ότι το ανταλλακτήριο Binance, θα συνεχίσει να εξελίσσεται και θα προσφέρει στους πελάτες του, ποιότητα στις υπηρεσίες ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων, κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών σε διαδικτυακά ανταλλακτήρια εικονικών ψηφιακών νομισμάτων, μέσω των online πλατφόρμων, είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, δεν υπόκεινται σε ρύθμιση και ορισμένα εξ αυτών μπορεί να διακόψουν ξαφνικά την λειτουργία τους.


Βαθμολογία Binance ανταλλακτηρίου:

Binance

9.2

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

9.0/10

ΦΗΜΗ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

10.0/10

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

9.7/10

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

9.0/10

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

8.5/10

Πλεονεκτήματα:

 • Εύχρηστο με γρήγορους χρόνους συναλλαγών
 • Πολύ χαμηλές χρεώσεις
 • Καλή υποστήριξη
 • Πολλές λίστες κρυπτονομισμάτων με όγκο
 • Καλή και καινοτόμος πλατφόρμα συναλλαγών.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη