Coinbase ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων κριτική [Greece]

Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase
Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase

Πληροφορίες για το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase:


Ένα από τα πιο δημοφιλή ανταλλακτήρια που είναι διαθέσιμα για κρυπτονομίσματα, είναι το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase.
Ξεκινώντας από το Σαν Φρανσίσκο το 2012, το Coinbase πλέον λειτουργεί σε 32 χώρες. Έχει εξυπηρετήσει πάνω από 12 εκατομμύρια πελάτες. Για να ανταλλάξουν πάνω από 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά νομίσματα. Διαβάστε πως να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στον οδηγό αγοράς κρυπτονομισμάτων για το ανταλλακτήριο Coinbase.
Μέχρι το 2013, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase ήταν το Νο1 ανταλλακτήριο εκκίνησης, για αγορά Bitcoin.
Καθώς και η μεγαλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομίσματος στον κόσμο. Σε αντίθεση με άλλες, που απαιτούν από τους χρήστες να διαπραγματεύονται σε μια αγορά, η Coinbase επιτρέπει στους χρήστες να εμπορεύονται τα κρυπτονομίσματα τους, σε καθορισμένη τιμή. Έτσι, επιτρέπει στους χρήστες, να αγοράζουν το κρυπτονόμισμα τους ταχύτερα, από κάθε άλλη πλατφόρμα συναλλαγής.
Η βάση δεδομένων που περιέχει, είναι μια από τις πιο εύκολες για αγορά Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων και με νομίσματα fiat. Μέσω τραπεζικής μεταφοράς, πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής κάρτας, ακόμη και PayPal.

Διεύθυνση Ιστού: Coinbase

Μητρική Εταιρεία: Coinbase, Inc.

Υποστήριξη επικοινωνίας: helpCoinbase.

Τύποι μεταφοράς: Τραπεζική μεταφορά, Πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, Crypto Transfer

Κύρια τοποθεσία: San Francisco, US

Υποστηριζόμενο fiat: USD, EUR, GBP

 Ημερήσιος όγκος [Μέσος]: ? BTC

Υποστηριζόμενα ζεύγη κρυπτονομισμάτων: 15

Διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά: Ναι

Έχει token: USDC

Είναι αποκεντρωμένο: Όχι

Τέλη: Υψηλά


Το crypto ανταλλακτήριο Coinbase ποια Cryptocurrencies υποστηρίζει:

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα του crypto ανταλλακτηρίου Coinbase:
Η βάση του Coinbase, παρέχει διάφορα επίπεδα υποστήριξης, για διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Η διαθεσιμότητα αγοράς, πώλησης, κατάθεσης και απόσυρσης των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων ποικίλλει. Ανάλογα με την διαδικασία κρυπτογράφησης στην αλυσίδα blochain.

Οι χρεώσεις και η διαθεσιμότητα των κρυπτονομισμάτων, εξαρτώνται επίσης από τη χώρα και τη μέθοδο πληρωμής. Παρακάτω δίνεται μια λίστα των κυριοτέρων κρυπτονομισμάτων που παρέχει το ανταλλακτήριο CoinBase:

 • Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dai (DAI)
 • EOS (EOS)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Chainlink (LINK)
 • Litecoin (LTC)
 • Augur (REP)
 • USD Coin (USDC)
 • Stellar Lumens (XLM)
 • Ripple (XRP)
 • Zcash (ZEC)
 • 0x (ZRX)

* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει


Το crypto ανταλλακτήριο Coinbase είναι ασφαλές και αξιόπιστο;

Μια από τις αντιλήψεις για το κρυπτονομίσμα μεταξύ των νεοεισερχόμενων επενδυτών στην εκάστοτε πλατφόρμα, είναι ότι εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος επένδυσης. Όμως το ανταλλακτήριο Coinbase έχει τα εξής χαρακτηριστικά που του δίνουν credits, όσο αφορά την ασφάλεια των συναλλαγών:

Η βάση δεδομένων του CoinBase, θεωρείται ως μία από τις ασφαλέστερες πλατφόρμες, που διατίθενται επί του παρόντος. Καταρχάς, η Coinbase έχει την έδρα της στις “ΗΠΑ και ως εκ τούτου, απαιτείται να συμμορφώνεται με το αμερικανικό και το ομοσπονδιακό δίκαιο. Αυτό την επιβαρύνει όσο φορά τις χρεώσεις της, σε σχέση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές της. Οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε χώρες που ενδέχεται να έχουν ελαφρύτερες ρυθμίσεις, όσον αφορά τέτοιες πλατφόρμες.

Η Coinbase συνέχισε ενεργά τις συζητήσεις με τις ρυθμιστικές αρχές, προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα της παρείχαν ένα ανοικτό και καινοτόμο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Και η ρύθμιση της Coinbase θεωρείται από ορισμένους, ότι έχει αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στα κρυπτονομίσματα, παρότι συχνά ακούμε για απάτες.

Ασφαλείς πληρωμές:

Επιπρόσθετα, η Coinbase έχει λάβει επενδύσεις από αρκετούς υψηλόβαθμους υποστηρικτές της. Όπως για παράδειγμα, η Τράπεζα του Τόκιο και η BBVA, οι οποίοι ενισχύουν περαιτέρω, την νομιμότητά του συγκεκριμένου ανταλλακτηρίου.

Όσον αφορά την αποθήκευση των χρηματικών της πόρων, η Coinbase είναι διαφανής και όσον αφορά και τις μεθόδους της.

Η Coinbase διαχωρίζει τα κεφάλαια πελατών από τα επιχειρησιακά ταμεία της εταιρείας. Δηλώνει μάλιστα στην ιστοσελίδα της, ότι τυχόν κεφάλαια που τηρούνται για λογαριασμό πελατών, αποθηκεύονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς θεματοφυλακής. Σε περίπτωση αφερεγγυότητας ούτε η Coinbase, ούτε οι πιστωτές της, θα είχαν δικαιώματα σε αυτά τα κεφάλαια πελατών.

Όσον αφορά την αποθήκευση κρυπτονομίσματος, η Coinbase δηλώνει ότι το 98% των κεφαλαίων κρυπτονομίσματος των πελατών της και των αποθηκευμένων εκτός σύνδεσης πορτοφολιών, είναι αποθηκευμένα σε θυρίδες ασφαλείας και σε καταθέσεις παγκοσμίως.

Επιπλέον, η Coinbase δηλώνει ότι το υπόλοιπο μέρος των κρυπτονομίσματων που είναι αποθηκευμένο online, είναι ασφαλισμένο και ότι σε περίπτωση hacking, οι πελάτες θα έχουν το δικαίωμα να αποζημιωθούν και να πάρουν τα κεφάλαια τους, από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει


Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase είναι από τα καλύτερα και κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομίσματος;

Η Coinbase προσφέρει, απλούς, γρήγορους και εύκολους τρόπους, για την άμεση αγορά κρυπτονομίσματος. Μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Μια από τις καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για αρχάριους, είναι η Coinbase. Το crypto-exchange Coinbase, προσφέρει την δυνατότητα αγοράς κρυπτονομισμάτων και με παραδοσιακά νομίσματα fiat. Μπορείτε να αγοράσετε απευθείας Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash με νόμισμα fiat στην Coinbase.

Πλεονεκτήματα Coinbase:

Το Coinbase, ως ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων:

Ως κορυφαία υπηρεσία ανταλλαγής Bitcoin, η Coinbase μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες όπως, ανταλλαγή Ethereum ή ανταλλαγή Litecoin. Οι αρχάριοι αγοράζουν αμέσως κρυπτοκέρματα σε αυτή την εταιρεία, λόγω της καλής φήμης και δημοτικότητάς της.

Αυτή η πλατφόρμα είναι φιλική προς το χρήστη και κυρίως τον αρχάριο επενδυτή. Μπορείτε να αγοράσετε bitcoin χρησιμοποιώντας και την PayPal, όπως και με τις βασικότερες πιστωτικές κάρτες της αρεσκείας σας.

Προσφέρει υπηρεσίες όπως:

 • Αγορά BTC αξίας έως $1.000 την εβδομάδα,
 • Αμεσες μεταφορές μεταξύ χρηστών,
 • Ασφαλισμένες καταθέσεις,
 • Χρεωστικές κάρτες,
 • API με καλά τεκμηριωμένα έγγραφα και
 • Υπηρεσίες πορτοφολιού [wallet].

Το Coinbase, ως πορτοφόλι [wallet] κρυπτονομισμάτων:

Η βάση δεδομένων του Coinbase, μπορεί επίσης να είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού. Που μπορεί να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε, να αγοράσετε και να πουλήσετε bitcoin. Υπάρχει επίσης και ένα ακόμα χαρακτηριστικό. Μπορείτε να ζητήσετε τα χρήματα σας, είτε σε δολάρια ΗΠΑ είτε σε BTC.

Το πορτοφόλι προσφέρει επίσης ένα “θησαυροφυλάκιο-vault” όπου αποθηκεύονται τα bitcoin. Είναι επίσης βολικό, επειδή μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας. Αυτό το πορτοφόλι [wallet], διασφαλίζει ότι όλα τα κεφάλαια αποθηκεύονται, χωρίς σύνδεση. Οι μονάδες δίσκου και τα αντίγραφα ασφαλείας, τοποθετούνται σε θυρίδες ασφαλείας, για ασφαλή φύλαξη.

Τα bitcoin μπορούν να πάνε απευθείας στο “θησαυροφυλάκιο-vault” και ασφαλίζονται με κωδικό πρόσβασης. Υπάρχει επίσης η επιλογή δημιουργίας θυρίδας ασφαλείας και για ομάδα επενδυτών, αλλά μόνο για πέντε χρήστες.

Αν και δεν είναι τέλεια, η Coinbase προσφέρει στους πελάτες (και ειδικά στους νεοεισερχόμενους) μια πρακτική και εύχρηστη πλατφόρμα σε υπηρεσία αγοράς και πώλησης κρυπτονομίσματος.

Μειονεκτήματα Coinbase:

Οι γρήγορες σε διάρκεια πρακτικές αγοράς κρυπτονομίσματος, συνήθως συνοδεύονται από υψηλότερες χρεώσεις. Και η Coinbase δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, στην Coinbase θα βρείτε επίσης μια επαγγελματική ομάδα υποστήριξης πελατών. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Και θα μπορείτε να απολαύσετε μια δοκιμασμένη συναλλαγή κρυπτονομίσματος, με ισχυρά μέτρα ασφαλείας.

Ωστόσω, η δυνατότητα θυρίδας ασφαλείας από την Coinbase, έκανε επιφυλακτικούς κάποιους πελάτες. Επειδή φαίνεται ότι η εταιρεία έχει εξουσία στο ταμείο τους. Η Coibase λειτουργεί σαν μια τράπεζα. Με πρακτικές τραπεζικού ελέγχου. Πολλοί πελάτες έχουν διαμαρτυρηθεί για το ζήτημα αυτό, καθώς ενσωματώνει στο σύστημά της ελέγχους, όπως οι παραδοσιακές τράπεζες.

Υπάρχουν επίσης πολλοί πελάτες που παραπονέθηκαν ότι αυτή η εταιρεία, δεν διορθώνει τα προβλήματα σφαλμάτων της ή ακόμη δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει σε μερικές από τις ερωτήσεις των πελατών της.

Αξίζει να τονίσουμε ότι, όπως και σε κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή, παρά τα επίπεδα ασφαλείας που περιγράφονται παραπάνω, η σύσταση θα είναι πάντα μια: Οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα αγοραστεί μέσω της Coinbase [και με κάθε άλλο ανταλλακτήριο], θα πρέπει να μεταφερθεί σε προσωπικά πορτοφόλια. Επιτρέποντάς σας να έχετε πλήρη πρόσβαση στο ιδιωτικό κλειδί και στο κρυπτονόμισμα σας.

Εκτιμούμε ότι το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase, εξακολουθεί να παραμένει ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για να εμπλακούν οι νεοεισερχόμενοι επενδυτές στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Δικαίως η Coinbase, κέρδισε τη θέση της ως ηγέτης, σε αυτόν τον τομέα-των crypto-exchanges.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων, κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών σε διαδικτυακά ανταλλακτήρια εικονικών ψηφιακών νομισμάτων, μέσω των online πλατφόρμων, είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, δεν υπόκεινται σε ρύθμιση και ορισμένα εξ αυτών μπορεί να διακόψουν ξαφνικά την λειτουργία τους.


Βαθμολογία Coinbase ανταλλακτηρίου:


Coinbase

7.2

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

8.0/10

ΦΗΜΗ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

9.0/10

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

5.0/10

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

7.0/10

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

7.0/10

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετική φήμη
 • Ασφαλισμένο ανταλλακτήριο F.D.I.C
 • Ευκολία χρήσης πλατφόρμας
 • Εξαιρετικά ασφαλές crypto-exchange
 • Αποδέχεται πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες

Μειονεκτήματα:

 • Αργή υποστήριξη πελατών
 • Περιορισμένες νομισματικές μονάδες