LocalBitcoins ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων κριτική [Greece]

Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoins
Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoins

Πληροφορίες για το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoins:

Οι αξιότιμοι πελάτες της LocalBitcoins λαμβάνουν το ακόλουθο μήνυμα από την εταιρία. Αρχικά, η LocalBitcoins είχε ιδρυθεί με στόχο να φέρει το Bitcoin σε όλα τα μέρη του κόσμου και να συμβάλει στην παγκόσμια οικονομική συμπερίληψη. Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια λειτουργίας, η εταιρία ανακοινώνει με λύπη της ότι δεν μπορεί πλέον να παρέχει τις υπηρεσίες της στον τομέα του Bitcoin.

Η εταιρία ενθαρρύνει όλους τους πελάτες να αποσύρουν τα κεφάλαιά τους από την LocalBitcoins και να προχωρήσουν στην ανάληψη των Bitcoins από το πορτοφόλι τους στην LocalBitcoins. Παρέχεται ένα παράθυρο 12 μηνών για τον σκοπό αυτό, αλλά φυσικά προτρέπεται οι πελάτες να ενεργήσουν σε χρονικό πλαίσιο πιο πρόωρο.

Η LocalBitcoins ευχαριστεί τους πελάτες της για την επιλογή τους και ζητά συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση προκαλέσει αυτή η απόφαση. Επίσης, παραθέτει ένα χρονοδιάγραμμα για τον τερματισμό της υπηρεσίας συναλλαγών Bitcoin, περιλαμβάνοντας την αναστολή νέων εγγραφών, την αναστολή των συναλλαγών και τη χρήση του πορτοφολιού της εταιρίας, και τον τελικό τερματισμό των υπηρεσιών τον Φεβρουάριο του 2023.

localbitcoins.com

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoins, παρέχει στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να αποκτήσουν και να ανταλλάξουν Bitcoin.
Ξεκίνησε στη Φινλανδία το 2012. Η ιστοσελίδα LocalBitcoins στοχεύει να συνδέσει αγοραστές και πωλητές Bitcoin, μέσω μιας ανοικτής και ομότιμης αγοράς. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα LocalBitcoins, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν διαφημίσεις και να επικοινωνήσουν με πιθανούς αγοραστές και πωλητές. Με τον τρόπο αυτό, μπορούν πιο άμεσα να επιβεβαιώσουν όλες τις λεπτομέρειες συναλλαγής κρυπτονομίσματος, που επιθυμουν να ανταλλάξουν. Πριν ακόμα οριστικοποιήσουν την οποιαδήποτε συναλλαγή.

Τα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoins λειτουργεί ως πύλη, στον κόσμο της εμπορίας Bitcoin. Και επιτρέπει στους νεοεισερχόμενους επενδυτές και αγοράστές στον κόσμο της κρυπτογράφησης, να συνηθίσουν γρήγορα και εύκολα, την αγορά και την πώληση Bitcoin.
Τα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoins, έχει αναπτύξει καλή φήμη. Και έχει εγκατασταθεί σε μεγάλο αριθμό χωρών, ανά τον κόσμο. Αξίζει να το επισκευτείτε και να το δοκιμάσετε. Διαβάστε πως να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στον οδηγό αγοράς κρυπτονομισμάτων για το ανταλλακτήριο LocalBitcoins.

Διεύθυνση Ιστού: Localbitcoins

Μητρική Εταιρεία: LocalBitcoins Oy

Υποστήριξη επικοινωνίας: Support

Τύποι μεταφοράς: Τραπεζική μεταφορά, Πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, Crypto Transfer

Κύρια τοποθεσία: Helsinki, Finland

Υποστηριζόμενο fiat: Τα πιο γνωστά νομίσματα forex

 Ημερήσιος όγκος [Μέσος]: ? BTC

Υποστηριζόμενα ζεύγη κρυπτονομισμάτων: 4

Διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά: Ναι

Έχει token: -

Είναι αποκεντρωμένο: Όχι

Τέλη: Χαμηλά


Το crypto ανταλλακτήριο LocalBitcoins, τι προμήθειες χρεώνει;

Τα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoin, χρεώνει προμήθεια μόλις 1%. Που συνήθως προέρχεται από τους πωλητές (ή από το άτομο που δημοσίευσε μια διαφήμιση).

Ωστόσο, οι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι τιμές του Bitcoin, είναι γενικά υψηλότερες σε σχέση με τα πιο κεντρικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Ο λόγος: Τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια crypto είναι σε θέση να παράγουν έσοδα, χρεώνοντας προμήθειες σε όλους. Για κάθε trade στην πλατφόρμα τους.

Ωστόσο, καθώς τα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoin λειτουργεί ως αγορά, οι πωλητές συχνά επιλέγουν να παράγουν έσοδα αυξάνοντας “λίγο” τις τιμές πώλησης για το συμφωνηθέν κρυπτονόμισμα, που επιθυμούν να πουλήσουν.

* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει


Το crypto ανταλλακτήριο LocalBitcoins είναι ασφαλές και αξιόπιστο;

Δεδομένου ότι το crypto ανταλλακτήριο LocalBitcoins, λειτουργεί ως αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, είναι αναγκαίο οι χρήστες του, να ενσωματώσουν ορισμένα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να εξασφαλίσουν επιτυχείς συναλλαγές.

Αν και η ιστοσελίδα LocalBitcoins, έχει αναπτύξει καλή φήμη ως ασφαλές και αξιόπιστο μέρος, για την αγορά και πώληση Bitcoin, υπάρχει πάντα η πιθανότητα πιο αδίστακτοι πωλητές, να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την τοποθεσία αυτή ως άντρο τους, για απάτη.

Προκειμένου να αποφευχθούν οι κακοί πωλητές ή ενδεχόμενες απάτες στην ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων μεταξύ των users, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε τις παρακάτω:

9 συμβουλές πριν αγοράσετε Bitcoin στο ανταλλακτήριο Localbitcoins:

 1. Ελέγχετε το προφίλ του πωλητή και επαληθεύετε ότι είναι κατάλληλο για διαπραγμάτευση με εσάς.
 2. Αν είναι δυνατό, αναζητήστε πωλητές με λογαριασμό τουλάχιστον ενός έτους. Να έχει βαθμολογία περίπου 98% και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 100 συναλλαγές BTC.
 3. Επιπλέον, αν είναι δυνατό, να εντοπίσετε και να επαληθεύσετε τα στοιχεία του λογαριασμού του. Καθώς και τον αριθμό τηλεφώνου και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.
 4. Επικοινωνήστε με τον πωλητή και ζητήστε ανταλλαγή μόνο μέσω της πλατφόρμας.
 5. Αποφεύγετε τις συναλλαγές με προμηθευτές εξωτερικά και εκτός πλατφόρμας.
 6. Είναι επίσης καλύτερο να επιμένετε στην επικοινωνία μεταξύ σας, μέσω της εφαρμογής των μηνυμάτων του ανταλλακτηρίου Localbitcoin. Και να αποφύγετε την αποστολή μηνυμάτων, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κειμένου.
 7. Εξηγήστε όσο το δυνατόν περισσότερο τις απαιτήσεις σας και να επισημάνετε τυχόν ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
 8. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών και χρησιμοποιήστε το φόρουμ, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή έχετε αμφιβολίες σχετικά με τους πωλητές.
 9. Ενώ η ιστοσελίδα είναι αρκετά απλή, είναι πάντα δυνατό για τους χρήστες να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η βοήθεια είναι πάντα διαθέσιμη.


* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoins είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομίσματος;

Για crypto-traders και λάτρεις των cryptocoin που επιθυμούν να αγοράσουν και να πωλήσουν Bitcoins, σε χαμηλές τιμές. Και απευθείας, μεταξύ των ενδιαφρερομένων-με άμεση επαφή, το Localbitcoins έχει δείξει ότι μπορεί να εξυπηρετήσει τους χρήστες του, πολύ καλά.

Πλεονεκτήματα του LocalBitcoins:

Μερικά από τα πλεονεκτήματα και καθοριστικά χαρακτηριστικά του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Binance είναι:

Τα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoins, είναι μία από τις πιο εύκολα προσβάσιμες πλατφόρμες για αγορά Bitcoin.

Η LocalBitcoins επιτρέπει αγορές μεταξύ ιδιωτών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως. Eπιτρέπει επίσης, στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές μέσω διαφόρων μεθόδων πληρωμής και δεν επιβάλλει όρια στις αγορές ή πωλήσεις κρύπτο.

Μειονεκτήματα του LocalBitcoins:

Ωστόσο, οι επισκέπτες της τοποθεσίας πρέπει να έχουν υπόψη τους, ότι ενδέχεται να υπάρχουν αναξιόπιστοι πωλητές στo ανταλλακτηριο. Και οι ευυπόληπτοι πωλητές, ενδέχεται να έχουν ορισμένους όρους, κατά τη διεξαγωγή των κρύπτο-συναλλαγών τους.

Οι τιμές ενδέχεται επίσης να είναι ελαφρά υψηλότερες. Καθώς οι πωλητές επιλέγουν να χρεώνουν περισσότερα για το Bitcoin, από ό,τι τα βασικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Η ομάδα πίσω από το Localbitcoin, επικεντρώνεται στην παροχή μιας υπηρεσίας που ωφελεί τόσο τους χρήστες όσο και τη γενική κοινότητα.

Η αρχική σελίδα να αναφέρει:

“Επεκτεινόμαστε και θέλουμε να φέρουμε τις ανταλλαγές Bitcoin σε κάθε οικονομία και σε κάθε πόλη του κόσμου. Το Bitcoin αλλάζει ριζικά τον τρόπο λειτουργίας του χρηματοπιστωτικού κόσμου. Αυτό θα είναι ένα μέσο συναλλαγής για καλύτερη ευημερία. Ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες”.

Ομάδα πίσω από το Localbitcoin

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων LocalBitcoins, είναι μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη μέθοδος διαπραγμάτευσης Bitcoin. Έχει αγκαλιαστεί από την κοινότητα Bitcoin. Η ιστοσελίδα προσπαθεί να μείνει πιστή στο αποκεντρωμένο ήθος του Bitcoin. Και καλύπτει ένα πολύ συγκεκριμένο οικοσύστημα αγοραπωλησίας κρυπτονομίσματος. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, για νέους επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν Bitcoin, καθώς και για πιο έμπειρους traders.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων, κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών σε διαδικτυακά ανταλλακτήρια εικονικών ψηφιακών νομισμάτων, μέσω των online πλατφόρμων, είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, δεν υπόκεινται σε ρύθμιση και ορισμένα εξ αυτών μπορεί να διακόψουν ξαφνικά την λειτουργία τους.

Βαθμολογία LocalBitcoins ανταλλακτηρίου:


LocalBitcoins

5.8

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

4.0/10

ΦΗΜΗ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

6.0/10

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

3.0/10

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

8.0/10

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

8.0/10

Πλεονεκτήματα:

 • Υπηρεσία προστασίας Escrow
 • Εξαιρετκή Βαθμολογία για φήμη
 • Καλή υποστήριξη
 • Πολλές επιλογές πληρωμής
 • Έχει καθιερωθεί ως brand

Μειονεκτήματα:

 • Υψηλότερες χρεώσεις σε ανταλλαγή μετρητών
 • Πρέπει να είστε προσεκτικοί