Changelly: Οδηγός αγοράς κρυπτονομισμάτων [ελληνικά]


Changelly: Οδηγός αγοράς [guide] κρυπτονομισμάτων για αρχάριους:
Changelly: Οδηγός αγοράς [guide] κρυπτονομισμάτων για αρχάριους:

Οδηγός αγοράς κρύπτονομισμάτων στο Changelly. Για αρχάριους. Τρόποι καταθεσεων-αναλήψεων και πως να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα στο Changelly.


‘Ανοιγμα λογαριασμού στο Changelly σε 3 βήματα:

Ο Οδηγός αγοράς κρυπτονομισμάτων στο Changelly, θα σας βοηθήσει αν είστε αρχάριοι στα κρυπτονομίσματα, με μια σωστή και καλή αρχή. Αλλά πριν διαβάσετε τον παρακάτω οδηγό και ανοίξετε λογαριασμό στο Changelly, διαβάστε την κριτική και αξιολόγηση μας για το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Changelly.

* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει


Βήμα 1: Μετάβαση στην τοποθεσία Changelly:

Με τo ανταλλακτήριο Changelly, είναι δυνατή η αγορά Bitcoin (BTC) ή Altcoin αμέσως μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

Για να ανοίξετε λογαριασμό και να εγγραφείτε στο Changelly, επισκεφθείτε την web τοποθεσία τους. Μόλις βρεθείτε εκεί, εντοπίστε το κουμπί “Sign Up” από το αναπτυσσόμενο μενού, στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ σε αυτό.

'Ανοιγμα λογαριασμου στο Changelly
‘Ανοιγμα λογαριασμου στο Changelly:

Βήμα 2: Συμπληρώστε το email σας και έναν καθορισμένο κωδικό πρόσβασης:

Τώρα, συμπληρώστε την απλή φόρμα, η οποία περιλαμβάνει βασικά τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα χρειαστείτε έναν ισχυρό συνδυασμό κωδικού πρόσβασης.

Με άλλα λόγια, για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Changelly, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω 6 βήματα:

 • Μεταβείτε στην τοποθεσία του και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί “Sign Up” που βρίσκεται στο επάνω δεξί μέρος της σελίδας.
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Continue to exchange”.
 • (Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το υπάρχον προφίλ σας στο Google+, το Facebook ή το Twitter).
 • Μέσα σε λίγα λεπτά, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από την ομάδα του Changelly.
 • Κάντε κλικ στη σύνδεση επιβεβαίωσης, στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας απέστειλαν, για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.
 • Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα άλλο email με τα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

Κανόνας: Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να έχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, με 1 κεφαλαίο γράμμα και 1 αριθμό.


Βήμα 3: Απλή ενεργοποίηση του λογαριασμού στο Changelly:

Απαιτήσεις επαλήθευσης:

Εκτός από την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Changelly δεν απαιτεί άλλα έγγραφα του χρήστη, για την αγορά ή την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν ή να ανταλλάξουν ψηφιακά νομίσματα, αμέσως μετά τη δημιουργία του λογαριασμού τους. Αυτό τοποθετεί την Changelly ως ένα από τα πιο “γρήγορα” ανταλλακτήρια. Που επιτρέπουν στους χρήστες να εμπορεύονται κρυπτονομίσματα, σχεδόν ανώνυμα.

Οι αγορές που γίνονται μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, απαιτούν τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου για λόγους επαλήθευσης. Το ανταλλακτήριο Changelly, διατηρεί επίσης το δικαίωμα να ζητά έγγραφα επαλήθευσης, για κάθε χρήστη που επεξεργάζεται ότι κάνει ύποπτες ή μεγάλου όγκου, συναλλαγές.

* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει


Πώς να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα στο Changelly;

Με το ανταλλακτήριο Changelly, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν έως και 140+ κρυπτονομίσματα. Συμπεριλαμβανομένων των BTC, ETH, ETC, LTC, BCH, XRP και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε νόμισμα. Από τεχνική άποψη, το ανταλλακτήριο θα μετατρέψει το τελικό νόμισμα σε ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ, για την επεξεργασία της συναλλαγής. Το Changelly, αποδέχεται επίσης κρυπτονομίσματα, ως επιλογή πληρωμής.

Στην πραγματικότητα, η πλατφόρμα προσφέρει μια εκτεταμένη λίστα από ζεύγη νομισμάτων. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε, εύκολα να μετατρέψετε το κρυπτονόμισμα Cardano για το Maker, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολλαπλές δαπανηρές μετατροπές. Δεν χρεώνει τυχόν κρυφά τέλη, αλλά αφαιρεί μια μικρή αμοιβή 0,5%, για κάθε συναλλαγή κρυπτονομίσματος.

Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πορτοφόλι που υποστηρίζει το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα. Τα πορτοφόλια υποστηρίζουν ποικιλία από brands. Επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε όλα τα χρήματά σας, σε ένα μόνο πορτοφόλι.

Μόλις η συναλλαγή σας στεφθεί με επιτυχία, θα πρέπει να λάβετε τα χρήματά σας εντός 5-30 λεπτών. Αν και μεγαλύτερες καθυστερήσεις είναι δυνατές κατά τη διάρκεια περιόδων, έντονης μεταβλητότητας.


Η αγορά κρυπτονομίσμάτων στο Changelly:


Oδηγός αγοράς κρύπτο στο changelly
Oδηγός αγοράς κρύπτο στο changelly:

Η αγορά κρυπτονομίσμάτων στο Changelly είναι μια απλή διαδικασία. Aνεξάρτητα από το νόμισμα που θέλετε να αγοράσετε.

Μεταβείτε στην τοποθεσία web και προσαρμόστε το κρυπτονόμισμα στα αριστερά, με το αναπτυσσόμενο μενού (η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι BTC). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης, για να βρείτε τo επιλεγμένo κρυπτονόμισμα πιο γρήγορα.

Εισαγάγετε την ποσότητα του επιθυμητού κρυπτονομίσματος. Προσαρμόστε το νόμισμα στα δεξιά με αυτό που θέλετε να αγοράσετε. Κάντε κλικ στο κουμπί “Exchange”. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την καθορισμένη ποσότητα που πουλάτε και το ποσό που θα λάβετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Επόμενο”.

Oδηγός αγοράς ETH στο Changelly
Oδηγός αγοράς ETH στο Changelly
Oδηγός αγοράς κρύπτο στο changelly QR SCAN
Oδηγός αγοράς κρύπτο στο changelly QR SCAN

Θα λάβετε μια ειδοποίηση μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, η οποία συνήθως διαρκεί από 5 έως 30 λεπτά. Ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στο δίκτυο. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα λάβετε μια απόδειξη με το αποτύπωμα της συναλλαγής εξόδου, η οποία αποδεικνύει ότι η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί.

Μην ξεχνάτε ότι οι συναλλαγές δεν μπορούν να ακυρωθούν στην αλυσίδα μπλοκ. Είναι αδύνατο για οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένης της Changelly, να επιστρέψει μια συναλλαγή. Για το λόγο αυτό, πρέπει πάντα να επιβεβαιώνετε όλες τις λεπτομέρειες της συναλλαγής σας πριν την αποστολή.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin (BTC) στο Changelly

Πώς να αγοράσετε Bitcoin (BTC) στο Changelly
Πώς να αγοράσετε Bitcoin (BTC) στο Changelly

Στο παράδειγμα μας, σας δείχνουμε σε 10 απλά βήματα, τον τρόπο αγοράς Bitcoin (BTC) στην Changelly. [με πιστωτική κάρτα]:


10 απλά βήματα αγοράς Bitcoin με πιστωτική κάρτα στο Changelly: Οδηγός αγοράς:

* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει


 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Changelly.
 2. Επιλέξτε το τελικό νόμισμα (USD/EUR/GBP) στο επάνω μέρος και BTC κάτω από αυτό.
 3. Καταχωρήστε τον αριθμό Bitcoin (BTC) που θέλετε να αγοράσετε ή το ποσό του νομίσματος fiat που θέλετε να ανταλλάξετε.
 4. Εδώ, θα δείτε επίσης τα όρια αγοράς που σχετίζονται με τις πρώτες σας συναλλαγές.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί “Exchange”.
 6. Εισαγάγετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού του παραλήπτη και κάντε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια”.
 7. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία: Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, διεύθυνση χρέωσης και κάντε κλικ στο κουμπί “συνέχεια”.
 8. Αναφέρετε τις πληροφορίες που σχετίζονται με την κάρτα πληρωμής σας (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, CVV κ.λπ.).
 9. Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο κάρτες που υποστηρίζουν ασφάλεια 3D.
 10. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που έστειλε η τράπεζά σας, μέσω SMS ή τηλεφωνικής κλήσης.

3 συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις συναλλαγές crypto στο Changelly:


Ποια Είναι Τα Αρχικά Όρια Στις Τραπεζικές Κάρτες;

Όσοι βρίσκονται σε χώρες της ΕΕ ή χώρες που δεν ανήκουν στην ΚΑΚ, η πρώτη συναλλαγή έχει όριο τα 100 δολάρια με τραπεζική κάρτα.

Η δεύτερη συναλλαγή (επίσης σε τέσσερις ημέρες) ενδέχεται να έχει όριο $200. Το όριο αυτό, φθάνει έως και τα 500 δολαρία μετά από επτά ημέρες.

Δεν υπάρχουν μηνιαία όρια, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε περισσότερες από έξι συναλλαγές την πρώτη εβδομάδα, με το ανταλλακτήριο Changelly.

Σε πόσο χρόνο, πραγματοποιούνται οι συναλλαγές στο Changelly;

Κατά μέσο όρο, μια συναλλαγή στο Changelly θα διεκπεραιωθεί εντός 5 έως 30 λεπτά.

Υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της υπερφόρτωσης της αλυσίδας blockchain.

Είναι επίσης πιθανό μια συναλλαγή να διαρκέσει περισσότερο λόγω των ενημερώσεων του ανταλλακτηρίου με νέα κρυπτονομίσματα.

Κατά καιρούς, η Changelly μπορεί να απενεργοποιήσει ή ενεργοποιήσει, ορισμένα κρυπτονομίσματα. Αυτό έχει και την αντίστοιχη καθυστέρηση για τα χρήματα σας. Μόλις ενεργοποιηθούν τα κρυπτονομίσματα, θα λάβετε τα χρήματα σας.

Τέλος, οι συναλλαγές ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο στην περίπτωση επίθεσης DDoS. Για την οποία κάθε πλατφόρμα φέρει κίνδυνο. Η μόνη επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι να περιμένουμε.

Υπάρχουν ελάχιστα ή μέγιστα ποσά επένδυσης στο Changelly;

Το Changelly δεν καθορίζει ανώτατα ή ελάχιστα ποσά για τις συναλλαγές, αλλά αυτά ισχύουν για ορισμένες περιπτώσεις.

Σε περίπτωση μετατροπής πολύ μικρών ποσών, να διασφαλίζετε πάντα ότι η συναλλαγή σας θα καλύπτει τις χρεώσεις δικτύου που απαιτεί η αλυσίδα. Αυτά περιλαμβάνουν τέλη δικτύου εξόδου και εισόδου που εισπράττει η αλυσίδα blockchain.

Εάν δεν σκοπεύετε να μετατρέψετε αρκετά κεφάλαια για να καλύψετε αυτές τις χρεώσεις, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος. Εξακολουθείτε να μπορείτε να προωθήσετε ολόκληρη τη συναλλαγή χωρίς προσαρμογές. Aκολουθήστε την πρόταση του Changelly για το ελάχιστο ποσό, που απαιτείται για την κάλυψη των τελών.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τα μεγάλα ποσά, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι ο χρόνος διεκπεραίωσης των συναλλαγών ποικίλλει. Ανάλογα με τη χωρητικότητα του blockchain. Και τις καθορισμένες χρεώσεις δικτύου του πορτοφολιού σας.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων, κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών σε διαδικτυακά ανταλλακτήρια εικονικών ψηφιακών νομισμάτων, μέσω των online πλατφόρμων, είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, δεν υπόκεινται σε ρύθμιση και ορισμένα εξ αυτών μπορεί να διακόψουν ξαφνικά την λειτουργία τους.