Kucoin: Οδηγός αγοράς κρυπτονομισμάτων [ελληνικά]


Kucoin: Οδηγός αγοράς [guide] κρυπτονομισμάτων
Kucoin: Οδηγός αγοράς [guide] κρυπτονομισμάτων για αρχάριους:

Οδηγός αγοράς κρύπτονομισμάτων στο Kucoin. Για αρχάριους. Τρόποι καταθεσεων-αναλήψεων και πως να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα στο Kucoin.


‘Ανοιγμα λογαριασμού στο Kucoin σε 3 βήματα:

Ο Οδηγός αγοράς κρύπτονομισμάτων στο Kucoin, θα σας βοηθήσει αν είστε αρχάριοι στα κρυπτονομίσματα, με μια σωστή και καλή αρχή. Αλλά πριν διαβάσετε τον παρακάτω οδηγό και ανοίξετε λογαριασμό στο Kucoin, διαβάστε την κριτική και αξιολόγηση μας για το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Kucoin.* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Βήμα 1: Μετάβαση στην τοποθεσία Kucoin:

Μεταβείτε στο Kucoin. Ο σύνδεσμος θα ανοίξει σε νέο παράθυρο, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό.

Κάντε σελιδοδείκτη αυτή την σελίδα. Καθώς υπάρχουν πολλές τοποθεσίες ηλεκτρονικού “ψαρέματος” που είναι ακριβώς ίδιες με την τοποθεσία του ανταλλακτηρίου Kucoin. Θα πρέπει πάντα να εξετάζετε τη διεύθυνση URL, της web τοποθεσίας και να αναζητάτε το ασφαλές πιστοποιητικό το οποίο, ελέγχει την ταυτότητα της αρχικής τοποθεσίας [λουκέτο στο url].


Βήμα 2: Συμπληρώστε το email σας και έναν καθορισμένο κωδικό πρόσβασης:

Η εγγραφή στο Kucoin είναι πολύ απλή. Ξεκινάτε εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν κωδικό πρόσβασης (επιλέξτε έναν ισχυρό κωδικό). Αφού πατήσετε το κουμπί “Επόμενο”, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που περιέχει τον σύνδεσμο επαλήθευσης.

Από εκεί, συνδεθείτε στο νέο σας λογαριασμό Kucoin.

Κανόνας: Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να έχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, με 1 κεφαλαίο γράμμα και 1 αριθμό. Αφού ελέγξετε και αποδεχτείτε τους Όρους, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί για την “Δημιουργία λογαριασμού”.

Συνοπτικά η απλή φόρμα, η οποία περιλαμβάνει τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας φαίνεται στην κάτωθι εικόνα:

Kucoin: Οδηγός αγοράς: ‘Ανοιγμα λογαριασμού στο Kucoin:
Kucoin: Οδηγός αγοράς: ‘Ανοιγμα λογαριασμού στο Kucoin:

Βήμα 3: Ενεργοποίηση ελέγχου ταυτότητας, με 2-Factor Authentication (2FA):

Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο και θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε το 2FA. Το οποίο παρέχει το δεύτερο επίπεδο ασφάλειας. Όπως και σε άλλα ανταλλακτήρια, συνιστάται να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ο οποίος θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο λογαριασμό σας.

Μεταβείτε στην καρτέλα “Ρυθμίσεις” (στη δεξιά πλευρά) και βρείτε την καρτέλα με τίτλο Google 2-Step. Εάν είστε νέος χρήστης του 2FA, θα πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής Google Authenticator, που είναι διαθέσιμη στο playstore για κινητές συσκευές ή στο Google Play.

Προσθέστε ένα νέο μυστικό κωδικό. Σαρώστε τον κωδικό QR, και από εκεί θα βλέπετε τον κώδικα αλλαγής διάρκειας 1 λεπτού. Πρέπει να τον εισάγετε κάθε φορά που συνδέεστε.

Όταν ολοκληρώσετε αυτά τα 3 πρώτα βήματα, ολοκληρώνετε τη βασική ρύθμιση του λογαριασμού.

Κάθε φορά που συνδέεστε στο λογαριασμό σας στο Kucoin, θα πρέπει να παρέχετε αυτόν τον κώδικα, ως δεύτερο επίπεδο ασφάλειας. Πέρα από την τυπική σύνδεση, με κωδικό πρόσβασης και ονόμα χρήστη.

Kucoin: Οδηγός αγοράς: 2-Factor Authentication
Kucoin: Οδηγός αγοράς: 2-Factor Authentication

ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ:
Μην παραλείψετε την ταυτοποίηση, μέσω του 2-Factor Authentication, στο Kucoin!

Πολλοί traders έχασαν μεγάλες ποσότητες κρυπτονομισμάτων, λόγω επιθέσεων ηλεκτρονικού “ψαρέματος”. Οι οποίες είναι ψεύτικες διευθύνσεις URL που προσποιούνται ότι είναι η αρχική ιστοσελίδα του ανταλλακτηρίου Kucoin.

Οι ψεύτικες αυτές σελίδες, συλλέγουν τα στοιχεία σύνδεσης του χρήστη και να τα στέλνουν στους δράστες-hackers. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να κάνετε την ταυτοποίηση των 2FA, πριν από την κατάθεση των κεφαλαίων σας.

* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει


Πως να κάνετε κατάθεση στο Kucoin:

Στο Kucoin υπάρχει μια πολύ καθαρή και σύγχρονη διάταξη στην ιστοσελίδα. Με οθόνη επισκόπησης των αγορών. Εκεί θα μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα ζεύγη κρυπτονομισμάτων για διαπραγμάτευση. Τα πιο γνωστά και δημοφιλή νομίσματα είναι εδώ, καθώς και κάποια νέα και σπάνια.

Όταν επιλέξετε το ζεύγος συναλλαγών, θα μεταβείτε στην οθόνη trading, όπου θα δείτε το διάγραμμα και το βιβλίο εντολών του κρυπτονομίσματος.

Την πρώτη φορά που θα εισέλθετε σε αυτή την οθόνη, θα σας ζητηθεί ο κωδικός ελέγχου ταυτότητας της Google και μόλις εισαχθείτε, θα μπορείτε να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα. Αυτό είναι καλό για επιπλέον ασφάλεια στην τοποθεσία.

Στο επάνω κύριο μενού, βρείτε την καρτέλα με τίτλο “Assets”. Κάτω από αυτό, επιλέξτε “Κατάθεση” που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της σελίδας. Από το αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε. Αναζητήστε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε και στη συνέχεια προσθέστε τη διεύθυνση και την ποσότητα του wallet.

Πατήστε το κουμπί επιβεβαίωσης που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Μετά δημιουργείται ένα νέο πορτοφόλι και αυτό το πορτοφόλι ανήκει στο Kucoin.

Η διεύθυνση του πορτοφολιού για κάθε ένα από τα κρυπτονομίσματα είναι διαφορετική. Πρέπει να φροντίσετε να τοποθετήσετε μόνο το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα στο πορτοφόλι σας. Εάν η διεύθυνση είναι εσφαλμένη, τότε θα υπάρξει πλήρης απώλεια του κεφαλαίου σας.

Πως να κάνετε κατάθεση στο Kucoin:
Πως να κάνετε κατάθεση στο Kucoin:

Τι είναι το κρυπτονόμισμα Kucoin [KCS]. Ποια η χρησιμότητα του;

Το κρυπτονόμισμα Kucoin, ήταν το αποτέλεσμα πολυετούς εργασίας από τα ιδρυτικά μέλη του ανταλλακτηρίου Kucoin. Και έχει ερευνηθεί πολύ καλά προτού ξεκινήσει το 2011.

Επί του παρόντος, ο αριθμός των ζευγών συναλλαγών με το κρυπτονόμισμα Kucoin είναι περιορισμένος σε σύγκριση με άλλα. Ωστόσο, το ανταλλακτήριο Kucoin διαθέτει τα περισσότερα κοινά νομίσματα και προσθέτει ακόμα περισσότερα νομίσματα, σε καθημερινή βάση.

Το διακριτικό Kucoin ή KCS είναι το διακριτικό που εκδίδεται από την ανταλλαγή νομισμάτων.

Διατηρήθηκε πρόσφατα ένα ανώτατο όριο αγοράς, στο 1 δισεκατομμυρίο δολαρίων ΗΠΑ. Το κρυπτονόμισμα Kucoin KCS είναι ένα κρυπτονόμισμα, το οποίο βασίζεται στην αλυσίδα blockchain του Ethereum. Το KCS μπορεί να αποθηκευτεί με ασφάλεια και η χρήση του είναι ευρέως διαδεδομένη.

Πλεονέκτημα του Kucoin:
Bonus για τους traders από την κατοχή του νομίσματος Kucoin

Το ανταλλακτήριο Kucoin, διατηρεί μόνο το 10% των τελών ως έσοδο του. Το υπόλοιπο 90% επιστρέφει στους χρήστες της πλατφόρμας Kucoin.

Πως; Το 50% των χρεώσεων του Kucoin, πηγαίνουν στους κατόχους του νομίσματος Kucoin. Το 40% επιστρέφει από το μπόνους πρόσκλησης για κάθε trader που κάνει refferal.

* Προειδοποίηση κινδύνου – Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει


Πώς να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα στο Kucoin:

Επιλέξτε “Markets” από το επάνω μενού. Εν συνεχεία, επιλέξτε το επιθυμητό ζεύγος από τον παρακάτω πίνακα:

Πώς να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα στο Kucoin;
Πώς να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα στο Kucoin;

Στο παράδειγμα μας, θα ανταλλάξουμε Bitcoin με το KCS (Kucoin κρυπτονόμισμα).

Αρχίζουμε επιλέγοντας την αγορά ζεύγους KCS/BTC, και στη συνέχεια κάνουμε τα ακόλουθα:

Στη δεξιά πλευρά πραγματοποιήσαμε τις τελευταίες συναλλαγές στη συγκεκριμένη αγορά. Δίπλα σε αυτό, έχουμε το βιβλίο ΕΝΤΟΛΏΝ (αγορά και πώληση, Διαθέσιμες εντολές). Ενώ στην αριστερή κορυφή υπάρχει το γράφημα για την συγκεκριμένη “ισοτιμία”.

Κάτω αριστερά υπάρχει το βάθος της αγοράς . Αυτό είναι το διάγραμμα του βιβλίου εντολών (Εκεί μπορούμε να δούμε πού υπάρχουν ζώνες μεγάλης προσφοράς και ζώνες μεγάλης ζήτησης για το ζεύγος κρυπτονομίσματος που επιθυμούμε να συναλλαχθούμε).

Στη μέση και κάτω από το διάγραμμα, θα δούμε τις ενεργές εντολές μας, ενώ κάτω δεξιά βλέπουμε την Αγορά και την Πώληση του κρυπτονομίσματος KCS.

Για αγορά με Όριο [limit]:

  • Ορίστε την επιθυμητή τιμή.
  • Έπειτα, επιλέξτε το ποσό (σε μονάδες KCS).
  • Στη συνέχεια, το συνολικό κόστος σε BTC, θα υπολογιστεί αυτόματα. Και θα εμφανιστεί δίπλα στο “Volume”.
  • Θα εμφανιστεί επίσης το τέλος και η χρέωση για το trade.

Όμοίως, η πώληση KCS με BTC, θα είναι η ίδια αλλά με αντίθετο τρόπο.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων, κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών σε διαδικτυακά ανταλλακτήρια εικονικών ψηφιακών νομισμάτων, μέσω των online πλατφόρμων, είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, δεν υπόκεινται σε ρύθμιση και ορισμένα εξ αυτών μπορεί να διακόψουν ξαφνικά την λειτουργία τους.