Οδηγός κρυπτονομισμάτων

3 οδηγίες trading κρυπτονομισμάτων για αρχάριους

3 οδηγίες trading κρυπτονομισμάτων για αρχάριους, πριν καν επιλέξετε έναν νόμιμο και εποπτευόμενο μεσίτη cfd s κρυπτονομισμάτων Διαβάστε παρακάτω 3 tips, για trading cfd σε κρυπτονομίσματα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε. Η κατανόηση και η αποδοχή αυτών των τριών πραγμάτων-οδηγίων για trading κρυπτονομισμάτων, θα σας δώσει μια μικρή πυξίδα από γνώσεις. Και ίσως μια ευκαιρία να επιτύχετε όταν μπείτε στην αρένα των συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα και στον δύσκολο χώρο του online trading.

3 οδηγίες trading κρυπτονομισμάτων για αρχάριους

3 οδηγίες trading κρυπτονομισμάτων για αρχάριους

Οδηγία trading κρυπτονομισμάτων #1:
Βρείτε τι είναι σε άνθηση και σε ανοδική τάση αυτή την περίοδο.

Τα Bitcoin, Ethereum και Litecoin, βρίσκονται στην κορυφή και την λίστα όσο αφορά την εμπορευσιμότητα των κρυπτονομισμάτων και την ευκολία χρήσης. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης τα Zcash, Das, Ripple, Monero και πολλά άλλα κρύπτονομίσματα, που πρέπει να παρακολουθούνται. Μελετήστε τα και μελετήστε ακόμα περισσότερο, για να μάθετε τι βρίσκεται στις προτιμήσεις του επενδυτικού κοινού. Και εστιάστε την προσοχή σας εκεί.

Στο site μας θα βρείτε τα 500 καλύτερα κρυπτονομίσματα βάσει αγοραίας κεφαλαιοποίησης. Με βάση την αγοραία κεφαλαιοποίηση, μια λίστα με κρυπτο-τιμές των 100 πιο γνωστών & καλύτερων κρυπτονομίσματων. Προσχοχή: Με κριτήριο, πάντα την κεφαλαιοποίησης τους σε ΕΥΡΏ.

Όσο πιο μεγάλη η κεφαλαιοποίση του κρυπτονομίσματος, τόσο πιο αναγνωρίσιμο και σχετικά πιο αξιόπιστο είναι.
Ο λόγος: Η αποδοχή του από τους χρήστες και το επενδυτικό κοινό. Ένα νόμισμα έχει αξία, όταν το αποδεχτούμε όσο γενικό μέσο ανταλλαγής.


Οδηγία trading κρυπτονομισμάτων #2:
Αυξημένη μεταβλητότητα ως ευκαιρία για trading.

Τα κρυπτονομίσματα είναι φημισμένα για την μεταβλητότητα τους.

Η τιμή του Bitcoin, για παράδειγμα, μειώθηκε από τα 3.000 δολάρια στα 2.000 δολάρια. Και στη συνέχεια έφτασε σχεδόν 5.000 δολάρια. Όλο αυτό, το τρενάκι του τρόμου, μέσα σε τρεις μήνες, το 2017.

Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Σημαίνει όμως ότι και το δυνητικό κέρδος είναι επίσης μεγάλο. Παντα να ελέγχετε την αστάθεια σε ένα κρυπτονόμισμα, πριν την οποιαδήποτε συναλλαγή σας με αυτό.

Οι βραχυπρόθεσμοι παίκτες προτιμούν τα νερά ταραγμένα, καθώς η υψηλή μεταβλητότητα προσφέρει ευκαιρίες για trading, αρκεί κανείς να έχει προβλέψει σωστά. Τα οφέλη που προσφέρει η υψηλή μεταβλητότητα κάνουν τους επενδυτές να εστιάζουν σε assets, που παρουσιάζουν αυξημένη προοπτική για υψηλές αποδόσεις [όπως και αναμενόμενο κίνδυνο].


Οδηγία trading κρυπτονομισμάτων #3:
Κατανόηση της αλυσίδας blockchain.

Δεν χρειάζεται να κατανοήσετε τις τεχνικές πολυπλοκότητες με λεπτομέρεια. Αλλά μια βασική κατανόηση, θα σας κάνει να ανταποκριθείτε στις ειδήσεις και τις ανακοινώσεις. Και μπορεί να σας βοηθήσει να προβλέψετε, τις μελλοντικές διακυμάνσεις των τιμών.

Λίγα λόγια για την αλυσίδα blockchain και την τεχνολογία πίσω από τα κρυπτονομίσματα.

Η blockchain τεχνολογία πρόκειται ουσιαστικά για μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα ασφαλών εγγραφών (μπλοκ). Η κρυπτογράφηση εξασφαλίζει τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών. Και στη συνέχεια, τις αποθηκεύει δημόσια. Λειτουργεί δηλ. ως δημόσιο λογιστικό βιβλίο. Αποκόπτοντας, ενδιάμεσους φορείς, όπως οι τράπεζες και το κράτος.

Το δίκτυο blockchain, είναι αποκεντρωμένο και διανεμημένο ισόποσα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο του δικτύου που να υπερέχει έναντι κάποιου άλλου προσώπου κατ’ οποιονδήποτε τρόπο. Οπότε υπάρχει απουσία προτεραιότητας (όποιου είδους), κάποιου προσώπου έναντι κάποιου άλλου. Τα πρόσωπα των συμμετεχόντων στο δίκτυο δεν είναι ίδια, αλλά είναι ίσα, μεταξύ τους, αναφορικά με οποιαδήποτε διαδικασία εκλογής ή/και επιλογής μεταξύ αυτών.

Όλα τα πρόσωπα του δικτύου blockchain, δημιουργούν και μοιράζονται από κοινού ένα αρχείο. Η διαδικασία δημιουργίας και διαφύλαξης του αρχείου αυτού, καθορίζεται και ελέγχεται από ένα σύνταγμα κανόνων, που ονομάζεται πρωτόκολλο συναίνεσης.

Οι κανόνες αυτοί συντάσσονται με βασικό γνώμονα, την κατ’εξαίρεση ανάγκη ύπαρξης εμπιστοσύνης ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά. Αυτό που εννοεί η παραπάνω φράση αναφέρεται στην ανάγκη για απόδειξη ύπαρξης εμπιστοσύνης, μεταξύ των προσώπων του δικτύου.

Η σύνταξη ενός συμπαγούς πρωτοκόλλου συναίνεσης απομακρύνει τη δημιουργία συνθηκών οι οποίες να οδηγούν στην ανάγκη να αποδείξουν τα πρόσωπα του δικτύου την τιμιότητά τους, αναφορικά με την συμμετοχή τους στο δίκτυο. Περισσότερα για την αλυσίδα blockchain και την ιστορία της μπορείτε να διαβάσετε από την πηγη των γραφόμενων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *