Σχετικά με Μας

To Coinmarket ξεκίνησε το 2020 με σκοπό να καλύψει όλες τις πτυχές των κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα καθώς και της οικονομίας blockchain.
Επικεντρωνόμαστε στο να σας παρέχουμε τις τελευταίες αμερόληπτες ειδήσεις, ενημερωτικά άρθρα, κριτικές και υλικό εκμάθησης για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε αυτή τη νέα τεχνολογία.
To Coinmarket ιδρύθηκε από έμπειρους traders κρυπτονομισμάτων, με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια στο trading πάνω σε νομίσματα και CFD s. Ο στόχος τoυ Coinmarket.gr είναι να παρέχει αμερόληπτη πληροφόρηση σχετικά με τα κρυπτονομίσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων, κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών σε διαδικτυακά ανταλλακτήρια εικονικών ψηφιακών νομισμάτων, μέσω των online πλατφόρμων, είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, δεν υπόκεινται σε ρύθμιση και ορισμένα εξ αυτών μπορεί να διακόψουν ξαφνικά την λειτουργία τους. Τα κρυπτονομίσματα δεν υποστηρίζονται από μια κυβέρνηση ή μια κεντρική τράπεζα, ούτε η κατοχή διαδικτυακών «πορτοφόλιων» ασφαλίζεται από την κυβέρνηση, όπως οι καταθέσεις στις τράπεζες.
Η αξία ενός κρυπτονομίσματος μπορεί να αλλάζει συνεχώς και δραματικά και τα κρυπτονομίσματα ενέχουν σοβαρούς κινδύνους.

Όλο το περιεχόμενο στο CoinMarket.gr παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς.
Δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα. Έχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων, λόγω μόχλευσης.
Μεταξύ 67-89% των λογαριασμών των ιδιωτών πελατών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων σε συναλλαγές CFD s. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο που λειτουργούν οι συμβάσεις CFD s. Και αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.
Ζητήστε συμβουλές από ανεξάρτητους φορείς και επενδυτικούς σύμβουλους, εάν οι συναλλαγές στα εν λόγω προϊόντα, ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.
Οι γνώμες που εκφράζονται στην παρούσα τοποθεσία είναι καθαρά προσωπικές. Δεν συνιστούν επενδυτικές συμβουλές.
Το CoinMarket.gr είναι site ενημερωτικού περιεχομένου.

Το CoinMarket.gr είναι ένα ενημερωτικο site και μόνο! Αν σας καλέσουν κάποιοι που μεταχειρίζοναι το όνομα της ιστοσελίδας μας είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Το Coinmarket.gr δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με αυτούς.
Το CoinMarket.gr δεν έχει καμμία σχέση με την ιστοσελίδα coinmarketcap.com.
ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.