ΑvaTrade: Review για Ελλάδα. Είναι Απάτη;

Κριτική & Γνώμη για την AvaTrade

Η AvaTrade φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή, που αξίζει να ληφθεί υπόψη από τους επενδυτές που επιθυμούν να ασχοληθούν με το βραχυπρόθεσμο trading μέσω CFD προϊόντων και σε κρύπτονομίσματα. Με χαμηλές προμήθειες και φιλικό περιβάλλον, η πλατφόρμα προσφέρει επίσης εύκολη πρόσβαση στην εξυπηρέτηση πελατών. Παρέχοντας έτσι έτοιμη υποστήριξη σε περίπτωση ανάγκης. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το βραχυπρόθεσμο trading με CFDs εμπεριέχει κινδύνους. Και οι επενδυτές πρέπει να είναι προσεκτικοί. Και να εκτιμήσουν προσεκτικά την κατάλληλη στρατηγική επένδυσης, πριν λάβουν αποφάσεις. Με αυτά, η AvaTrade μπορεί να αποτελέσει έναν αξιόπιστο σύμμαχο για τους επενδυτές που αναζητούν μια πλατφόρμα για βραχυπρόθεσμο trading και στα κρυπτονομίσματα.

Τι Είναι η AvaTrade;

Η AvaTrade είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα cfd, που παρέχει υπηρεσίες συναλλαγών σε διάφορα χρηματοοικονομικά εργαλεία. Συμπεριλαμβανομένων των CFDs (Contract for Difference) σε Forex (Foreign Exchange), cfd σε κρυπτονομισμάτα, CFD s σε μετοχές και εμπορεύματα. Επιτρέπει στους χρήστες της να επενδύουν σε μεγάλη ποικιλία περιουσιακών στοιχείων. Μέσω της πλατφόρμας, οι επενδυτές μπορούν να κάνουν συναλλαγές με διάφορα χρηματοπιστωτικά εργαλεία. Eκμεταλλευόμενοι τη μόχλευση [ΜΑΧ 1:30] και την υψηλή ρευστότητα των αγορών. Με τη χρήση CFDs, οι χρήστες μπορούν να εισέλθουν σε θέσεις αγοράς ή πώλησης, χωρίς να κατέχουν το πραγματικό ενεργητικό. Προσφέροντας έτσι ευελιξία και δυνατότητα ποικιλομορφίας στον τρόπο που επενδύουν τα κεφάλαιά τους.


Είναι απάτη η AvaTrade;

Βάσει των πληροφοριών που παρέχονται, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι η AvaTrade είναι μια απάτη. Η πλατφόρμα λειτουργεί από το 2006! Και ρυθμίζεται από διάφορες ρυθμιστικές αρχές παγκοσμίως. Περιλαμβανομένων της:

  • Central Bank of Ireland,
  • της Financial Services Commission των Βρετανικών Παρθενικών Νήσων,
  • της Australian Securities & Investment Commission,
  • της South African Financial Sector Conduct Authority,
  • της Financial Futures Association of Japan,
  • της Abu Dhabi Global Markets,
  • της Cyprus Securities and Exchange Commission και της
  • Israel Securities Authority.

Αυτές οι ρυθμιστικές αρχές επιβλέπουν τη λειτουργία της πλατφόρμας, ενώ η βαθμολογία της στο Trustpilot είναι υψηλή. Με πολλές θετικές κριτικές από τους χρήστες. Με βάση αυτά τα στοιχεία, δεν υπάρχουν ενδείξεις για απάτη από μέρους της AvaTrade.

Ασφάλεια & Regulation της Πλατφόρμας

Η ασφάλεια και η ρύθμιση της πλατφόρμας της AvaTrade αποτελούν σημαντικούς παράγοντες που εμπνέουν εμπιστοσύνη στους χρήστες. Η AvaTrade λειτουργεί υπό την επίβλεψη πολλαπλών διεθνών ρυθμιστικών αρχών. Που ΄πως είπαμε, περιλαμβάνουν την Central Bank of Ireland, την ASIC, την CySEC και την FSCA. Οι πολυάριθμες άδειες που έχει αποσπάσει από αξιόπιστους ελεγκτικούς φορείς, αποδεικνύουν τη συμμόρφωσή της προς τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα. Η συνεχής λειτουργία της από το 2006 και η υψηλή βαθμολογία της στο Trustpilot αποτελούν πρόσθετες ενδείξεις για την αξιοπιστία της πλατφόρμας. Με τη συνεπή επιτήρηση και την επίμονη συμμόρφωση προς τους κανόνες και τις διατάξεις, η AvaTrade διασφαλίζει ότι οι χρήστες της έχουν πρόσβαση σε ένα ασφαλές και ρυθμισμένο περιβάλλον cfd s επενδύσεων.


CFD Προϊόντα της AvaTrade

Η AvaTrade προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων CFD που καλύπτουν τις ανάγκες των επενδυτών σε διάφορα χρηματοοικονομικά εργαλεία. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και CFD σε κρυπτονομίσματα! Επιπλέον cfd s σε μέτοχες εταιρειων, εμπορεύματα, δείκτες, ETFs και ομόλογα. Η δυνατότητα trading CFD σε κρυπτονομίσματα, επιτρέπει στους επενδυτές να αποκτήσουν έκθεση στην αγορά κρυπτονομισμάτων, χωρίς την ανάγκη να κατέχουν τα ψηφιακά νομίσματα. Επιπλέον, οι επενδυτές μπορούν να συναλλαγούν CFDs σε μετοχές, επιτρέποντάς τους να εκμεταλλευτούν τις κινήσεις των μετοχών, χωρίς την ανάγκη να αγοράσουν την πραγματική μετοχή.

Και η δυνατότητα trading CFDs σε εμπορεύματα και χρυσό προσφέρει στους επενδυτές ευκαιρίες διαφοροποίησης του χαρτοφυλακίου τους. Και παράλληλα πρόσβαση σε αγορές μεγάλου όγκου. Με αυτή την ποικιλία προϊόντων, η AvaTrade καλύπτει τις ανάγκες των διαφόρων επενδυτών και παρέχει ευκαιρίες για ανάπτυξη του κεφαλαίου σας με το αντίστοιχο ρίσκο πάντα.


Trading Κρυπτονομισμάτων μέσω CFDs στην AvaTrade

Η AvaTrade προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρυπτονομισμάτων μέσω συμβολαίων διαφοράς (CFDs). Που περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα στην αγορά. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το Bitcoin (BTC), το Ethereum (ETH), το Litecoin (LTC), το Dash (DASH), το Iota (IOTA), το Ripple (XRP), το Bitcoin Cash (BCH), το Chainlink (LINK) και το UniSwap (UNI).

Αυτή η ποικιλία κρυπτονομισμάτων παρέχει στους επενδυτές τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους και να επωφεληθούν από τις διαφορετικές ευκαιρίες επενδύσεων που προσφέρονται από κάθε νόμισμα. Με αυτόν τον τρόπο, η AvaTrade δίνει στους επενδυτές την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις δυνατότητες της αγοράς κρυπτονομισμάτων και να αναπτύξουν τις επενδυτικές τους στρατηγικές, με βάση τις προτιμήσεις και τους στόχους τους.


Χρεώσεις & Προμήθειες

Όσον αφορά τις χρεώσεις και τις προμήθειες, η AvaTrade προσφέρει μια σειρά ελκυστικών προτάσεων που κάνουν την εμπειρία του trading αποδοτική και διαφανή, για τους επενδυτές. Ανάμεσα στις χρεώσεις περιλαμβάνονται η προμήθεια ανάληψης, η προμήθεια κατάθεσης και η προμήθεια αδράνειας. Οι οποίες είναι όλες ανταγωνιστικές στον κλάδο. Επιπλέον, η εταιρεία δεν επιβάλλει προμήθειες πάνω στο trading που πραγματοποιεί ο επενδυτής. Ενώ οι προμήθειες περιλαμβάνονται μέσα στα spreads, διασφαλίζοντας ένα διαφανές κόστος για τους επενδυτές. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν καταθέσεις προς την πλατφόρμα της. Ενώ οι αναλήψεις είναι επίσης δωρεάν, καθιστώντας τη διαδικασία διαχείρισης κεφαλαίου αποτελεσματική και εύκολη για τους επενδυτές.

Ποια είναι η ελάχιστη Κατάθεση και πως γίνεται;

Η ελάχιστη κατάθεση που επιτρέπεται στην AvaTrade είναι €100. Η διαδικασία κατάθεσης είναι αρκετά απλή. Και διαφορετικοί τρόποι πληρωμής είναι διαθέσιμοι για τους επενδυτές.

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στην AvaTrade μέσω τραπεζικής μεταφοράς (έμβασμα), με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω PayPal ή μέσω κάποιου ηλεκτρονικού πορτοφολιού (όπως Skrill, Payoneer, Neteller).

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η AvaTrade δεν χρεώνει οποιοδήποτε κόστος για τη διαδικασία κατάθεσης. Αλλά τα τραπεζικά ιδρύματα ενδέχεται να επιβάλλουν επιπλέον χρεώσεις για τη μεταφορά χρημάτων, προς τον λογαριασμό της AvaTrade. Η διαδικασία κατάθεσης χρόνου διαρκεί ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής. Με τις καταθέσεις μέσω τραπεζικών καρτών να είναι σχεδόν άμεσες. Ενώ οι καταθέσεις μέσω τραπεζικών εμβασμάτων μπορεί να διαρκέσουν μερικές εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθούν.


Η γνώμη μας για την AvaTrade. Είναι η AvaTrade scam;

Με βάση τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν, η AvaTrade φαίνεται να είναι μια αξιόπιστη και καλά ρυθμιζόμενη πλατφόρμα.

Με συνεχή λειτουργία από το 2006 και την ρύθμιση από πολλούς φημισμένους ρυθμιστικούς φορείς σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία φαίνεται να διαθέτει υψηλά πρότυπα ασφαλείας και συμμόρφωσης.

Οι πολλαπλές άδειες από αρχές όπως η Central Bank of Ireland, η Australian Securities & Investment Commission και η Cyprus Securities and Exchange Commission δίνουν ένα υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης.

Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων CFD και χαμηλές χρεώσεις. Ενώ η ποικιλία των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων και άλλων ενεργητικών προσφέρει ευκαιρίες για διαφοροποίηση των επενδύσεων.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, δεν φαίνεται ότι η AvaTrade είναι απάτη. Ωστόσο, πριν αποφασίσετε να επενδύσετε, είναι σημαντικό να διεξάγετε τη δική σας έρευνα. Και να λάβετε υπόψη τους κινδύνους που συνδέονται με τον CFD Trading χώρο.

FAQ-Συχνές ερωτήσεις για την AvaTrade

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα. Έχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω μόχλευσης. Μεταξύ 67-89% των λογαριασμών των ιδιωτών πελατών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων σε συναλλαγές CFDs. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο που λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs. Και αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.