Crypto ΝεαΟδηγός κρυπτονομισμάτων

Φθηνά κρυπτονομίσματα vs Bitcoin

Φθηνά κρυπτονομίσματα vs Bitcoin: Τα κρυπτονομίσματα είναι μια αρκετά καλή επιλογή, για επενδύσεις στην παρούσα εποχή; Είναι αλήθεια, ότι μετά το χρηματιστήριο, τα κρυπτονομίσματα είναι αυτά στα οποία επενδύουν πολλοί traders.

Το Bitcoin είναι πράγματι το κορυφαίο κρυπτονόμισμα. Αλλά εδώ θα μιλήσουμε για άλλα κρυπτονομίσματα…Που θα μπορούσαν να προσφέρουν καλές αποδόσεις μακροπρόθεσμα.

Έτσι, εάν αναζητάτε φθηνά κρυπτονομίσματα vs Bitcoin και κρυπτονομίσματα κάτω του 1 δολαρίου, τότε υπάρχουν φθηνά κρυπτονομίσματα, ως Altcoins. Και ίσως να είναι αυτά, στα οποία θα μπορούσατε να επενδύσετε.


***Προσοχή: Το παρόν άρθρο, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί σύσταση ή προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος ή άλλης επένδυσης. Αναζητήστε επενδυτικό σύμβουλο για οποιαδήποτε επένδυση. Το παρόν άρθρο εκφράζει προσωπική και μόνο, άποψη του συγγραφέα.


Με 2.500+ κρυπτονομίσματα για επένδυση, έχετε διάφορες επιλογές για να επενδύσετε. Αλλά η επιλογή του κατάλληλου κρυπτονομίσματος είναι αυτό που χρειάζεται να ερευνήσετε. Διότι όλα τα κρυπτονομίσματα, δεν δημιουργούνται ίσα. Και δεν πρόκειται να αποφέρει κέρδος το κάθε κρυπτονόμισμα.

Πρόσφατα, η αγορά κρυπτογράφησης υπέστει σημαντικές αλλαγές…και μεγάλες απώλειες απο το 2017…

Ένα όμως είναι προφανές: Η αγορά κρυπτονομισμάτων, έχει τάση αυξητική. Και νέοι χρήστες και traders, εισέρχονται στην αγορά. Επομένως ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα σκληρός.

Τα φθηνά κρυπτονομίσματα vs Bitcoin υπάρχουν… Και κάποια από αυτά, πράγματι είναι πολύ φθηνά, για επενδύση το 2020. Το οποία ίσως να γίνουν τα ιδανικά για τους επόμενους μήνες. Ίσως πάλι και όχι…Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τα παρακάτω:

5 φθηνά κρυπτονομίσματα [κάτω από το $1] για το 2020:


1. QuantStamp (QSP):

Το QuantStamp είναι γνωστό ως το πρώτο κλιμακούμενο πρωτόκολλο ελέγχου ασφαλείας, που δημιουργήθηκε για να εντοπίσει τα κενά ασφαλείας στην εκτέλεση των έξυπνων συμβάσεων του Ethereum. Τα κρυπτονομίσματα και οι αλυσίδες blockchain, έχουν πάντα τον φόβο των χάκερ, όπως στην περίπτωση της επίθεσης DAO το 2016, όπου 3,6 εκατομμύρια ETH κλάπηκαν από χάκερ.

Το QuantStamp (QSP) προσφέρει στους μακροπρόθεσμους επενδυτές, μηνιαία Airdrop, αρκετών νέων κερμάτων. Ακούγεται πολύ όμορφο για τους επενδυτές, να έχουν μεγάλο κέρδος, επενδύοντας στην QuantStamp. Το QuantStamp έχει αγγίξει τη χαμηλότερη τιμή του. Αυτό συμβαίνει λόγω του προβλήματος της δυνατότητας κλιμάκωσης του Ethereum, που το κάνει να μειώνει την αξία του. Ως εκ τούτου, θεωρείται το καλύτερο κρυπτονόμισμα κάτω από το $1. Και μια καλή ευκαιρία να αποκομίσει οφέλος ένας επενδυτής σε μακροχρόνιο ορίζοντα.

2. IOTA (MIOTA):

Η αλυσίδα Block υπήρξε κινητήρια δύναμη για το IOTA. Το Ίδρυμα IOTA ως Γερμανικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, επέβλεψε το εικονικό νόμισμα της IOTA. Και ξεκίνησε την Αγορά Δεδομένων, για μια επίδειξη διάρκειας δύο μηνών το 2018. Το IOTA Data Marketplace, είναι μια ρύθμιση που επιτρέπει στις εταιρείες να πωλούν δεδομένα, προκειμένου να παρέχουν κίνητρα για την ανταλλαγή δεδομένων.

Επιπλέον, αυτή η αγορά είναι απρόσκοπτη, καθώς όλες οι συναλλαγές στο δίκτυο μπορούν να πραγματοποιηθούν δωρεάν. Επιλύοντας έτσι έναν από τους μεγαλύτερους περιορισμούς, των τελών συναλλαγών, στην τεχνολογία block. Σήμερα, συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων κρυπτονομισμάτων κάτω από το $1.

3. Ardor (ARDR):

Η Ardor (ARDR) ακολουθεί το επιχειρηματικό μοντέλο της Block αλυσίδας ως υπηρεσίας. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που πολλές εταιρείες θέλουν να επενδύσουν σε αυτήν. Ωστόσο, καθώς το BLOCKCHAIN, είναι μια πολύπλοκη τεχνολογία, το εμπόδιο εισόδου, για τις περισσότερες επιχειρήσεις είναι απλά αδιάρρηκτο.

Η Ardor έχει ως στόχο να παρέχει στις επιχειρήσεις, τη δυνατότητα να εφαρμόζουν αλυσίδα Blockchain στις δραστηριότητές τους. Ένα ακόμα κρυπτονόμισμα για την παρακολούθηση… Καθώς ποτέ δεν ξέρεις… Θα μπορούσε δυνητικά να εξυπηρετήσει εκατομμύρια επιχειρήσεις. Την ημέρα μάλιστα του αγίου Βαλεντίνου, αυτό το φτηνό κρυπτονόμισμα για το 2020, έκανε μια ειδική προσφορά για τους θαυμαστές του. Όπου οι λάτρεις της κρυπτογραφίας είχαν την ευκαιρία να δώσουν στους αγαπημένους τους, νέο λογαριασμό Ardor, με κάποιο μικρό κεφάλαιο δωρεάν…

4. Nem (XEM):

Το Νέο Κίνημα Οικονομίας (NEM) είναι ένα Έξυπνο Σύστημα Πόρων, που επιτρέπει στις εταιρείες να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους πλατφόρμα. Βασικά παρέχει σύστημα με το οποίο, άλλοι μπορούν να κατασκευάσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές (DAPPS).

Είναι σαν το κατάστημα εφαρμογών της Apple – Μια τεχνολογία στην οποία μπορούν να στηριχθούν και άλλοι, και ένα νόμισμα που θα μπορούσε να προσφέρει καλές αποδόσεις στο χαρτοφυλάκιό σας.

Αυτή η peer-to-peer πλατφόρμα, παρέχει το χαρακτηριστικό ‘Messages’, που περιλαμβάνεται σε κάθε συναλλαγή. Τα “Μηνήματα” αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασφαλείς συναλλαγές. Με επικοινωνία μεταξύ των χρηστών μέσω πολλαπλών υπογραφών, που προστατεύουν τους traders κρυπτονομισμάων, από hackers και εξασφαλίζουν τα κεφάλαια τους.

5.​ Ravencoin (RVN):

Το Ravencoin έχει εμπνευστεί από το Game of Thrones. Ειδικά από τον μυθικό κόσμο των Δυτικών. Καθώς οι φούρνοι συνήθιζαν να στέλνουν δηλώσεις αλήθειας από το ένα μέρος στο άλλο, με παρόμοιο τρόπο, το Ravencoin (RVN) σχεδιάστηκε για να μεταφέρει μια “δήλωση αλήθειας” για το ποιος κατέχει ποιο περιουσιακό στοιχείο. Ένα κρυπτονόμισμα, που έχει τις εξαιρετικά υψηλές δυνατότητες επιτυχίας. Γι’ αυτό ο CEO της Overstock, έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια σε αυτό. Ακόμη και το TokenizEU έχει επιλέξει την πλατφόρμα Ravencoin για τα νέα της δυνητικά περιουσιακά στοιχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *